Narrowcasting kom je dagelijks tegen

Narrowcasting kom je dagelijks tegen

Narrowcasting kom je dagelijks tegen. In ziekenhuizen, gemeentes, productiehallen, bedrijven, maar ook bij scholen en evenementen hangen schermen met informatie. Of denk maar eens aan de advertenties op schermen in de supermarkt of kledingwinkel. Narrowcasting maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk de content op de schermen aan te passen. Hierdoor kunnen organisaties effectief inspelen op actuele gebeurtenissen, seizoensgebonden trends of veranderende behoeften van het publiek.

Narrowcasting schermen
Wat is spark narrowcasting

Toon relevante informatie en maak indruk

Spark Narrowcasting schermen kunnen een breed scala aan informatie tonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwelkomen van bezoekers, informeren over de afdeling of organisatie, bewegwijzering geven, wachttijden en uitlooptijden tonen, evenementen in de omgeving belichten of dashboards, advertenties en het laatste regionale nieuws presenteren.

Meer over narrowcasting
Wat is spark narrowcasting

Schermen en formaten

Diverse schermen en formaten

Spark Narrowcasting biedt een breed assortiment aan schermen voor verschillende ruimtes in diverse formaten. Van landscape en portrait schermen tot aan indrukwekkende LED Walls, interactieve touch schermen en meer.

Meer over de schermmogelijkheden

Klantervaringen

Hoor van onze Sparkers!

CTA LinkedIn

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Boek een demo

Of, boek een gratis demo

Boek een demo