scherm dat het reserveren van een vergaderruimte eenvoudig maakt.

Spark Rooms

Optimaal gebruik maken van vergaderruimtes

Spark Rooms is een reserveringsoplossing voor vergaderruimtes. Reserveer eenvoudig een vergaderruimte via je Outlook-agenda, Topdesk of een ander agendasysteem. Op het display zelf zie je of de ruimte beschikbaar of bezet is. Loopt de vergadering uit en is de ruimte nog beschikbaar? Boek dan snel wat tijd bij. 

Boek een gratis demo
Interactieve display

Interactieve Display

Interactieve display

Is de ruimte beschikbaar? Reserveer de ruimte zelf door de touch-functie op het scherm te gebruiken of via jouw interne agendabeheer. Op het display is de huidige en volgende afspraak zichtbaar. Gebruik de buttons op het scherm om snel en eenvoudig de ruimte te reserveren.

Narrowcasting schermen
Interactieve display

Combineer en wijs de weg.

Combineer en
wijs de weg

Hang strategisch grote schermen op, bij de receptie, in de wachtruimte of bijvoorbeeld in de kantine en toon hiermee een reserveringsoverzicht. Bezoekers worden direct bij binnenkomst voorzien van de actuele vergaderingen of andere activiteiten, de bijbehorende tijden en locaties.

Narrowcasting schermen
spark rooms glazen wand

Glazen wand

Vergaderruimte met glazen wand?

Het display kan geplaatst worden op meerdere wanden, ook op glazen wanden. De bijzonder slanke uitvoering van het display is speciaal ontworpen voor plaatsing op glazen wanden. Zowel het display dat weggewerkt wordt in een muur als het display voor glazen wanden heeft een extreem helder scherm en is vanuit alle posities goed leesbaar.

Meer informatie
spark rooms glazen wand

Koppelingen Spark Rooms

Koppelingen

Meer informatie

Spark Rooms Koppelingen er niet bij?

Staat jouw koppeling er niet bij?

Spark Rooms heeft koppelingen met diverse agendasystemen. Ontbreekt jouw agendasysteem? Nieuwe koppelingen kunnen wij realiseren. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

CTA Spark Rooms

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Boek een demo

Of, boek een gratis demo

Boek een demo