Zonnepanelen Noord Narrowcasting

Bouw- en Installatietechniek

Zonnepanelen Noord

Door de toename van het aantal medewerkers was Zonnepanelen Noord opzoek naar een effectieve manier om belangrijke berichten met collega's te delen. Zonnepanelen Noord heeft hierbij gekozen om met Spark Narrowcasting medewerkers te informeren over de voortgang van werkzaamheden en beschikbare tools. 

Meer informatie

Koppeling met Trello

Dankzij een integratie met Trello wordt belangrijke informatie direct weergegeven op het scherm. Dit zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk overzicht van relevante gegevens, waardoor efficiëntie en communicatie worden bevorderd binnen de organisatie. In overleg is het Trello-bord vormgegeven, waarbij rekening is gehouden met de specifieke behoeften van de organisatie

In samenspraak is het 65 inch scherm strategisch geplaatst in de nieuwe aanbouw bij de ingang naar de loods, in lijn met de specifieke behoeften van Zonnepanelen Noord. Bovendien is de afspeellijst verrijkt met de RSS-feed van nieuws en weerberichten, waardoor medewerkers niet alleen op de hoogte blijven van de voortgang van projecten, maar ook van actuele gebeurtenissen en weersomstandigheden, terwijl ze zich gereed maken voor vertrek.

Bevindingen Zonnepanelen Noord
Kiki van der Hulst (Proces Manager)
"Doordat ons bedrijf telkens groter werd met steeds meer personeel, waren we opzoek naar een goede manier om belangrijke berichten met onze collega’s te delen. We merkten dat berichten via de e-mail en whatsappgroep niet goed overkwamen. Zo kwamen we op het idee om een groot scherm te plaatsen op de plek waar de medewerkers elke dag komen en zo zijn we terecht gekomen bij Spark Narrowcasting. Op deze manier kunnen we zowel het weerbericht delen wat invloed heeft op de monteurs hun werkzaamheden, als belangrijke berichten zoals teamdagen en personeelsuitjes. Daarbij hebben we een koppeling naar Trello waar onze monteurs dagelijks kunnen inzien welke projecten nog afgerond moeten worden. Kortom, we zijn erg blij dat we nu op een makkelijke en leuke manier onze collega’s kunnen voorzien van zowel leuke als nuttige informatie."

Meer informatie

Call to action

Zorg voor een doelgerichte informatievoorziening

Neem contact met ons op

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op