't Atrium Narrowcasting

Onderwijs

't Atrium

't Atrium gebruikt Spark Narrowcasting om roosterwijzigingen te tonen aan leerlingen. Spark Narrowcasting heeft voor 't Atrium een koppeling met hun roosterwijzigingen software Zermelo gerealiseerd.

Meer informatie

Roosterwijzigingen en ov-informatie

Roosterwijzigingen met koppeling Zermelo

Het project
Bij 't Atrium is ervoor gekozen om op 2 strategische plekken, de entreehal en de 1e verdieping, grote schermen te hangen. De schermen maken gebruik van 1 kanaal, waarop dezelfde informatie wordt getoond.

Er zijn op maat gemaakte slide-indelingen in de huisstijlkleuren van 't Atrium vormgegeven en gebouwd. Op deze indelingen staat altijd een digitale klok en optioneel kan ervoor worden gekozen om het logo toe te voegen.

Actuele informatie over bus- en treintijden
In de afspeellijst zijn de RSS-feeds met bustijden en treintijden opgenomen. De relevante bushalte en het station zijn geconfigureerd, zodat de vertrektijden van beide openbaar vervoermiddelen worden weergegeven op de schermen.

Door voor Spark Narrowcasting te kiezen zijn de leerlingen nu altijd goed geïnformeerd over actuele roosterwijzigingen en ov-informatie.

Bevindingen 't Atrium
"We zijn ontzettend tevreden over de diensten van Spark Narrowcasting. Hun vriendelijke en professionele houding heeft het implementatieproces soepel doen verlopen. Bij 't Atrium gebruiken we Spark Narrowcasting om leerlingen op de hoogte te houden van vooral roosterwijzigingen. Met strategisch geplaatste schermen en op maat gemaakte slide-indelingen in onze huisstijlkleuren, kunnen we informatie helder en consistent presenteren. De koppeling met Zermelo en integratie van RSS-feeds maken het systeem compleet. Dankzij Spark Narrowcasting zijn onze leerlingen altijd goed geïnformeerd."

Meer informatie

Call to action

Zorg voor een doelgerichte informatievoorziening

Neem contact met ons op

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op