Overheid

SWO de Wolden Hoogeveen

In september van dit jaar heeft SWO de Wolden Hoogeveen met succes Spark Narrowcasting geïmplementeerd, waarbij op verschillende locaties binnen de organisatie gebruik wordt gemaakt van onze applicatie.

Meer informatie

SWO de Wolden Hoogeveen en Spark Narrowcasting

SWO de Wolden Hoogeveen in het kort
De Samenwerkingsorganisatie adviseert en ondersteunt de besturen van de gemeente De Wolden en gemeente Hoogeveen op professionele wijze bij de uitoefening van alle gemeentelijke taken. Beide gemeenten bestaan naast elkaar en hebben hun eigen dynamiek.

Inwoner staat centraal
De missie van de Samenwerkingsorganisatie is dat zij zich maximaal inzetten voor die zaken die belangrijk zijn voor de inwoners en bestuurders. Zij leveren maatwerk waar nodig en houden rekening met de eigen identiteit en cultuur van de twee gemeenten.

Het project
Verspreid over Hoogeveen en Zuidwolde zijn verschillende locaties, waaronder de sporthal, het zwembad, het werkplein en de gemeentehuizen, uitgerust met de schermen van Spark Narrowcasting. Deze locaties zijn nu in staat om doeltreffend en direct te communiceren met bezoekers, medewerkers en burgers. Alle locaties, gemeente Hoogeveen, Zuidwolde, Sporthal Activum en zwembad de Dolfijn hebben indelingen in hun eigen huisstijl.

De afspeellijst op de schermen zijn nauwkeurig afgestemd op de huisstijl van SWO de Wolden Hoogeveen, met op maat gemaakte indelingen die een breed scala aan informatie weergeven. Van nieuwsberichten en reserveringen voor vergaderruimtes tot aan informatie over kleedkamerindelingen en systeem- en netwerkupdates voor de IT-afdeling.

Speciaal voor SWO de Wolden Hoogeveen zijn er eigen nieuwsfeeds geïntegreerd, die actuele informatie bieden over de gebeurtenissen in en rondom Hoogeveen en De Wolden.

Spark Narrowcasting heeft een rol gespeeld, niet alleen door het adviseren over de optimale schermgrootte en de beste locaties voor plaatsing, maar ook in het aanbevelen van de meest geschikte beugels voor installatie. Dit alles heeft als doel om de informatie helder en toegankelijk te presenteren, zodat zowel medewerkers als burgers er maximaal baat bij hebben.

Voor SWO de Wolden Hoogeveen zijn er tevens diverse koppelingen gerealiseerd, waaronder met de Mitel-telefooncentrale, Nagios, Exchange Online en met tools voor het beheren van zaal- en kleedkamerindelingen, om te zorgen dat de informatie op de schermen altijd actueel is.

Bevindingen SWO de Wolden Hoogeveen
Ronald Wemmenhove (Webmaster)
"Samen met Spark Narrowcasting de vervanging gedaan van de schermen. Spark Narrowcasting is een erg fijne partij om mee samen te werken. Lekker no-nonsense en vlot reageren op vragen. Wij zijn Spark Narrowcasting dankbaar dat alles snel en goed is opgeleverd.”

Meer informatie

Call to action

Zorg voor een doelgerichte informatievoorziening

Neem contact met ons op

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op