narrowcasting bij waterbedrijf groningen.

Nutsbedrijf

Waterbedrijf Groningen

Schoon en betrouwbaar drinkwater; deze opdracht vormt al sinds 1879 de basis van Waterbedrijf Groningen. Met ruim 235 medewerkers, 5 productielocaties en meer dan 5000 kilometer aan leidingnet zorgt zij ervoor dat er elke dag, 24/7, bij alle Groningers lekker water uit de kraan stroomt. 

Meer informatie

Meer

Meer dan drinkwater

Naast de levering van drinkwater, is Waterbedrijf Groningen actief op het gebied van industriewater (via haar deelneming North Water), watertechnologie (WLN) en water & energie (WBG Duurzaam bv).  

Samenwerking
Het Waterbedrijf was op zoek naar een partij die actief meedenkt over de mogelijkheden van narrowcasting. Voorwaarden: een gebruiksvriendelijke en eenvoudig te koppelen applicatie, die verbonden kan worden met meerdere systemen. Met trots kunnen we melden dat deze partij is gevonden in Spark Narrowcasting.

Het project
Het Waterbedrijf heeft ervoor gekozen om meerdere schermen op diverse plekken in het bedrijf op te hangen. Zo is er bij de entree een scherm geplaatst met specifieke informatie voor bezoekers. Op diverse verdiepingen hangen schermen met relevante informatie voor de daar werkzame medewerkers. Het Waterbedrijf is heel actief op het gebied van duurzaamheid en het intern zichtbaar maken van de klant. Dit is ook goed terug te zien in de getoonde content.

Koppelingen
Er is een koppeling gemaakt met het intranet van het Waterbedrijf. Hierdoor kan de gewenste data worden weergegeven op de schermen. Zo worden er onder andere interne nieuwsberichten, verjaardagen, storingen en werkzaamheden getoond.

Huisstijl
De huisstijl van Waterbedrijf Groningen is verwerkt in de slide-indelingen. De kenmerkende druppels water komen duidelijk naar voren, wat zorgt voor een unieke en herkenbare uitstraling.

Meer informatie
Waterbedrijf Groningen.

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op