Praktijkcollege Het Plein Narrowcasting

Onderwijs

Praktijkcollege Het Plein

Praktijkcollege het Plein in Amsterdam heeft gekozen voor Spark Narrowcasting om hun roosterwijzigingen te tonen op reeds aanwezige schermen.

Meer informatie

Roosterwijzigingen op schermen

Roosterwijzigingen op schermen

Het Praktijkcollege had al schermen geplaatst bij de balie, de aula en de kantine. Achter de schermen zijn onze clients onopvallend geïnstalleerd, voorzien van onze narrowcasting software. Na de installatie kon Praktijkcollege het Plein direct profiteren van Spark Narrowcasting. Elk scherm heeft zijn eigen kanaal, waardoor naast de roosterwijzigingen ook specifieke content kan worden getoond die relevant is voor de locatie van dat specifieke scherm.

Voor de weergave van roosterwijzigingen maken we gebruik van onze roosterwijzigingsfunctionaliteit, ingebouwd in onze applicatie. Hierbij is zorgvuldig aandacht besteed aan het presenteren van een maximum aantal roosterwijzigingen per slide, met de gegevens die van belang zijn voor de leerlingen van Praktijkcollege het Plein. Op deze wijze is het goed en snel leesbaar voor de doelgroep.

RSS-feed Jeugdjournaal
De vormgeving van de narrowcasting is in lijn met de huisstijlkleuren van de school, wat zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Bovendien is de afspeellijst uitgebreid met de RSS-feed van het Jeugdjournaal, waardoor de leerlingen niet alleen op de hoogte blijven van schoolgerelateerde zaken, maar ook van actuele gebeurtenissen buiten de schoolmuren.

Meer informatie

Call to action

Zorg voor een doelgerichte informatievoorziening

Neem contact met ons op

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op