narrowcasting HMC

Zorg

Martini Ziekenhuis

Trots zijn wij dat het Martini Ziekenhuis in Groningen voor Spark Narrowcasting heeft gekozen. Een goede narrowcasting-omgeving helpt het Martini Ziekenhuis om zich in de toekomst verder te onderscheiden op het gebied van gastvrijheid en innovatie. Met het afsluiten van deze overeenkomst gaat het Martini Ziekenhuis een langdurige relatie aan met Spark Narrowcasting.

Meer informatie

Meer

Opleidingsziekenhuis Noord-Nederland

Het Martini Ziekenhuis is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis met een mensgericht karakter. Zij kent de behoefte van de patiënt en beslist samen met deze patiënt over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van leven. Het ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg in Noord-Nederland. Daarnaast biedt zij voor de regio Groningen alle medisch-specialistische zorg die nodig is. Samen met haar partners in de keten staat ze voor de juiste zorg op de juiste plaats. Het Martini Ziekenhuis werkt steeds aan vernieuwing door opleiding, onderzoek en innovatie. Daarmee is het een aantrekkelijk ziekenhuis voor professionals. De visie van het Martini Ziekenhuis is dat we alleen sámen - in de regio en in Noord-Nederland - de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg kunnen waarborgen. Daarbij staat altijd de patiënt en naaste op de eerste plaats.

Het Project
De informatieschermen van Spark Narrowcasting worden door het hele ziekenhuis ingezet op de poliklinieken en in de algemene ruimtes. Er zijn LG webOS schermen geïnstalleerd met geïntegreerde player. Hierdoor kun je gebruik maken van narrowcasting als alles-in-één oplossing. De informatieschermen zijn van verschillende afmetingen en worden zowel portrait als landscape opgehangen.

Slide-indelingen
De slide-indelingen zijn opgemaakt in de huisstijl van het Martini Ziekenhuis. Alle slides worden met behulp van animaties opgebouwd. Bewegend beeld maakt de boodschap nog sterker. Animaties houden de aandacht van kijkers langer vast.

Diverse koppelingen
Bij de apotheek
Comsysco, Spark haalt de oproepen uit Comsysco, deze informatie wordt getoond op het scherm, inclusief de ruimte/balie waar men verwacht wordt.

KNO-polikliniek
Qmatic, Spark haalt de oproepen uit Qmatic, deze informatie wordt getoond op het scherm, inclusief de ruimte/balie waar men verwacht wordt.

Diverse poliklinieken
Uitlooptijdenmodule, de wachttijden van de arts en eventuele uitlooptijden worden getoond op de schermen zodat het voor de wachtende duidelijkheid geeft.

Vergadercentrum
Koppeling met Ultimo om de vergaderruimte bezetting in een mooi overzicht weer te geven.

Single Sign-On
Martini Ziekenhuis maakt gebruik van de inlogmethode Single Sign-On om gebruikers na één veilige inlogsessie direct toegang te geven tot onze applicatie. Meer weten over onze SSO-integratie? 

Bevinding Martini Ziekenhuis
Renske Wietsma  communicatie, Relinde van den Berg - facilitair manager
“Vanaf het eerste contact heeft Spark Narrowcasting ons met daadkracht en heldere communicatie geholpen met de overstap naar het nieuwe narrowcastingsysteem. We ontvingen een duidelijke offerte met meerdere uitgewerkte opties en de communicatie daarover verliep open en eerlijk. Ook voor vragen zijn ze goed en snel bereikbaar. Wij zijn zeer te spreken over de manier waarop het projectteam meegenomen is in het proces. Via een duidelijke planning, korte lijnen en een regelmatig afstemmingsmoment waren de verwachtingen van beide kanten duidelijk. Ook wisten ze onze wensen in techniek en vormgeving goed te vertalen. Het systeem is goed doordacht en zeer gebruiksvriendelijk voor zowel de beheerder als de gebruiker. Kortom een vakkundige en prettige partij om mee samen te werken.“

Meer informatie

Call to action

Een doelgerichte informatievoorziening in de Zorg

Neem contact met ons op

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op