Narrowcasting bij barbershop Maesons Utrecht.

Barbershop – Sportsbar - Menicures

MAESONS

MAESONS Barbershop in Utrecht heeft gekozen om informatie van de men-experience weer te geven op schermen van Spark Narrowcasting.

Meer informatie

Meer

The ultimate men-experience

MAESONS is de plek waar mannen zich kunnen ontspannen, een plek waar ze zich thuis voelen en waar ze zichzelf kunnen zijn.

Je komt terecht in een wereld die speciaal voor mannen is gecreëerd, een ultieme mannenervaring, met een breed scala aan verzorgingsbehandelingen die worden ondersteund door een sportieve vibe. Want sport verbindt mensen!

Na een knip-, scheer-, pedicure- of manicurebehandeling wil Maesons dat haar klanten volledig ontspannen en fris de deur uitlopen. Klaar om de wereld te veroveren!
MAESONS, de ultieme mannenervaring.

Het Project
MAESONS heeft gekozen om schermen op een centrale plek in de barbershop op te hangen. De schermen tonen alle relevante informatie van de men-experience. Er wordt momenteel onderzocht of plaatselijke ondernemers uit Utrecht ook geïnteresseerd zijn om informatie van hun onderneming met behulp van Spark Narrowcasting op de informatieschermen van MAESONS te tonen.

Realisatie
De huisstijl van MAESONS is verwerkt in de slide-indelingen. Op deze wijze is het uiterlijk op alle fronten conform en herkenbaar.

Meer informatie
Narrowcasting bij barbershop Maesons Utrecht

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op