Jollein Narrowcasting

Groothandel

Jollein

Jollein en Spark Narrowcasting hebben de handen ineen geslagen, waarbij ze Spark Narrowcasting en Spark Rooms integreerden in de communicatie binnen Jollein. Zowel de medewerkers in het magazijn en op kantoor, als de bezoekers, worden nu op een efficiënte manier op de hoogte gehouden en betrokken bij de dagelijkse operaties. 

Meer informatie

Medewerkers en bezoekers goed geïnformeerd

Medewerkers en bezoekers goed geïnformeerd

Al meer dan 50 jaar lang is Jollein aanwezig tijdens de belangrijkste eerste mijlpalen van een kleintje. Jollein staat bekend om hoogwaardige babyproducten met een betaalbare prijs, omdat ze weten hoe belangrijk dit is. Of het nu gaat om dat eerste speelmomentje met het houten speelgoed, de eerste keer slapen in het eigen wiegje met de zachtste slaapzakken of de eerste keer naar buiten gaan met de warme voetenzakken, bij Jollein zijn we hier ‘For all firsts’!

Het project
In het magazijn en op kantoor zijn schermen geïnstalleerd, waarop belangrijke informatie wordt getoond. De kenmerkende rustige en neutrale huisstijl van Jollein is consequent doorgevoerd in de visuele indeling van de slide-indelingen. QR-codes zijn strategisch toegevoegd aan verschillende slides, waardoor men gemakkelijk toegang krijgt tot aanvullende informatie.

De inhoud op de schermen varieert van aan- en afwezigheidsmeldingen, nieuwtjes en mededelingen tot verjaardagsaankondigingen en aankondigingen van aankomende beurzen. In het magazijn wordt een speciaal dashboard getoond met cruciale operationele informatie. Hoewel het logo niet opgenomen is in de slides, is de identiteit van Jollein onmiskenbaar aanwezig.

Afspeeltijden schermen
Jollein had specifieke wensen met betrekking tot de afspeeltijden van de playlist; van 04:00 uur ‘s ochtends tot 18:00 uur ‘s avonds. Deze functionaliteit wordt volledig ondersteund en kan eenvoudig ingesteld worden via de Spark applicatie, wat de communicatie binnen Jollein nog efficiënter maakt.

De informatie voor Spark Rooms wordt opgehaald met een koppeling uit Office 365. Jollein maakt gebruik van onze standaard lay-out.

Bevindingen Jollein
Johan Blik (Business Data‑ & Process Analist)
"De applicatie werkt heel gemakkelijk. We ervaren de eenvoud als een enorm pluspunt. Ook de grootte van het scherm vinden we erg prettig."

Meer informatie

Call to action

Zorg voor een doelgerichte informatievoorziening

Neem contact met ons op

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op