narrowcasting HMC.

Zorg

Haaglanden Medisch Centrum

Wij zijn blij om te kunnen melden dat Spark de nieuwe narrowcasting-partner is van Haaglanden Medisch Centrum. Alle drie de ziekenhuislocaties in de regio Den Haag zijn voorzien van informatieschermen van Spark Narrowcasting. Het HMC Westeinde en HMC Bronovo in Den Haag en HMC Antoniushove in Leidschendam.

Meer informatie

Meer

HMC vindt in Spark haar nieuwe narrowcasting-partner

HMC wil zich met narrowcasting onderscheiden op gastvrijheid en innovatie. Daarnaast zet HMC narrowcasting in om de patiënttevredenheid te vergroten. Het ziekenhuis maakt gebruik van narrowcasting om patiënten en bezoekers te informeren over diverse relevante onderwerpen. Op de schermen van Spark wordt dynamische content getoond zoals het laatste nieuws, voorlichtingsvideo’s en zorggerelateerde tips. Een mooie mix van content die de kijker blijft boeien.

De slide-indelingen in Spark zijn volledig opgemaakt in de huisstijl van HMC. Onze vormgevers hebben samen met de afdeling communicatie van het HMC slide-indelingen ontworpen met animatie. Er zijn enkele speelse effecten opgenomen die per nieuwe slide toegevoegd kunnen worden aan de slide.

Er zijn LG webOS schermen geïnstalleerd met geïntegreerde player. Zo maakt het ziekenhuis gebruik van narrowcasting als alles-in-één oplossing.

Bevinding Haaglanden Medisch Centrum
Aline Vonk (senior adviseur patiëntencommunicatie) 

"Vanuit HMC waren we op zoek naar narrowcasting met veel mogelijkheden voor beeld. Daarnaast wilden we een intuïtief CMS, zodat collega’s er makkelijk mee kunnen werken. Dit hebben we bij Spark zeker gevonden. We zijn erg tevreden over de uitstraling en de mogelijkheden van de narrowcasting. Bovendien verloopt de samenwerking prettig. Het contact is laagdrempelig en ze staan klaar als we vragen hebben. Een aanrader dus."

 

Meer informatie

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op