Luchthaven

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde maakt gebruik van Spark Narrowcasting om reizigers te voorzien van alle informatie die je als reiziger moet weten voordat je vertrekt naar je vakantiebestemming. Narrowcasting is voor Groningen Airport Eelde de manier om vluchtinformatie, commerciële informatie, aanwijzingen en infotainment aan te bieden. Op de luchthaven hangen bij de gates, de incheckbalies, het restaurant en de security meerdere schermen op strategische posities.

Meer informatie

Meer

Spark Narrowcasting op de luchthaven van het Noorden

In 1931 werd Groningen Airport Eelde opgericht. In ruim driekwart eeuw is de noordelijke luchthaven uitgegroeid tot een zeer complete internationale luchthaven, gelegen op steenworp afstand van de stad Groningen. De luchthaven ziet het als haar taak om de regio optimaal te faciliteren. Economisch, infrastructureel en maatschappelijk.

Het project
Met Narrowcasting worden reizigers over belangrijke zaken geïnformeerd. Vetrek- en aankomsttijden van vluchten worden realtime getoond door middel van een koppeling met het vluchtschemasysteem. Naast deze rechtstreekse informatie wordt narrowcasting ingezet voor generieke informatie uit de regio, zoals uitjes of andere reisbestemmingen. Ook is er ruimte voor commerciële informatie, bedrijven kunnen advertentieruimte kopen op de schermen.

Slide-indelingen en inrichten applicatie
De luchthaven heeft in 2022 de vormgeving van de slide-indelingen opnieuw laten ontwerpen. De informatie voortkomend uit het vluchtschemasysteem wordt rechtstreeks vertaald naar een strakke vormgeving op de schermen. Waarbij in het design rekening is gehouden met kijkafstand en leesbaarheid zodat de boodschap goed overkomt op passagiers. Met het vernieuwde design van narrowcasting straalt Groningen Airport Eelde met de schermen internationale allure uit.

Bevindingen Groningen Airport Eelde
Jorien Siebring (Adviseur Marketing en Sales) 
“We zijn ontzettend blij met de nieuwe slide-indelingen die ontworpen zijn door Spark Narrowcasting. Als luchthaven willen we graag onze passagiers op de beste wijze voorzien van informatie. Daarnaast vinden we het belangrijk om een internationalere allure uit te stralen door middel van het nieuwe design. Spark Narrowcasting heeft met deze opdracht met ons meegedacht en een nieuw design ontworpen.  De samenwerking met Spark Narrowcasting verloopt professioneel en zeer prettig! De medewerkers denken op alle vlakken met je mee en hebben veel kennis van de inzet van schermen voor diverse doelgroepen. We kunnen Spark Narrowcasting dan ook van harte aanbevelen en hopen de samenwerking zo voort te kunnen zetten.”

Meer informatie

Call to action

Create • Inform • Connect

Neem contact met ons op

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op