Logistiek

Royal Den Hartogh Logistics

Den Hartogh zet wereldwijd narrowcasting in als informatievoorziening voor het informeren en het betrokken houden van medewerkers bij bedrijfsactiviteiten. Den Hartogh heeft vestigingen in elke regio van de wereld; Houston, Rio de Janeiro, Singapore, Maleisië, Dubai, Duisburg, Gothenburg, Hull, Istanbul, België en Nederland. Dit is slechts een greep uit de locaties waar Spark Narrowcasting operationeel is. Sinds 2013 wordt er gebruik gemaakt van onze narrowcasting oplossing.

Meer informatie

Meer

Narrowcasting in de logistieke sector

Den Hartogh 
Royal Den Hartogh Logistics is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners. Als logistieke dienstverlener voor de chemie-, gas-, polymeer- en voedingsmiddelenindustrie combineren ze de beste elementen om voor elke situatie de optimale oplossing te creëren. Den Hartogh is aanwezig in elke regio van de wereld, met vestigingen/kantoren op 50 locaties in 27 landen. 

Het project
Met de inzet van narrowcasting worden medewerkers wereldwijd op de hoogte gehouden van lopende projecten, safety awareness, behaalde resultaten of andere bedrijfsactiviteiten. Spark is gestart met een aantal schermen bij Den Hartogh in Nederland. Vervolgens is Den Hartogh gaan uitbreiden met als doel al haar vestigingen wereldwijd te voorzien van informatieschermen. Samen met de organisatie is voor deze internationale uitbreidingen een eenvoudige werkwijze bedacht:

Spark players worden opgestuurd naar de betreffende vestiging in het buitenland. Een lokale AV-leverancier verzorgd de installatie van het informatiescherm met daarachter de Spark player. De player wordt met het netwerk verbonden en gekoppeld aan onze applicatie, waarna Den Hartogh de vestiging voorziet van de juiste (corporate) content.

Door een overzichtelijke inrichting van de applicatieomgeving met slide-indelingen opgemaakt in huisstijl, kan Den Hartogh eenvoudig en snel corporate of lokale informatie tonen op de schermen. Op verzoek van de organisatie heeft Spark in 2020 slide-indelingen ontworpen in de nieuwe huisstijl. De set indelingen zijn volledig in overleg ontwikkeld en geïmplementeerd in de Spark omgeving.

Bevindingen Den Hartogh
Danielle Terpstra (Communications Coordinator)
“Spark Narrowcasting is een eenvoudige en snelle manier om onze kantoren wereldwijd van informatie te voorzien. Niet alleen bedrijfsinformatie, maar ook de vele leuke projecten die wij doen en onze fun in business activiteiten. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en werkt altijd optimaal en snel.”

Meer informatie

Call to action

Zorg voor een doelgerichte informatievoorziening

Neem contact met ons op