Zakelijke dienstverlening

Bureau Meerstad

Bureau Meerstad toont met Spark Narrowcasting haar nieuwbouwprojecten, aanbod van zelfbouwkavels en andere belangrijke informatie op portrait schermen in het informatie- en verkoopcentrum.

Meer informatie

Meer

Dynamische projectposters

Bureau Meerstad is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, aanleg en oplevering van openbare ruimte, de productie van bouwrijpe kavels voor wonen en voorzieningen en het realiseren van de bijbehorende infrastructuur in Meerstad. Daarnaast concentreert het bureau zich ook op de ontwikkeling en verkoop van woningen en vrije kavels in het gebied. Het drijvende kantoor en informatiecentrum bewegen mee met de ontwikkelingen in het gebied. Zodat bewoners en bezoekers zo goed mogelijk kunnen worden geïnformeerd en gefaciliteerd van dichtbij, daar waar de actie is.

Het project
Voor het informatie- en verkoopcentrum was Bureau Meerstad op zoek naar een geschikte oplossing om het gebruik van projectposters te vervangen door een dynamische oplossing. De projectposters tonen uitingen van nieuwbouwprojecten in het te ontwikkelen gebied. Ter vervanging van de projectposters zijn er portrait schermen strak weggewerkt tegen de wand. Met Spark Narrowcasting kan de informatie nu op een dynamische wijze in het informatie- en verkoopcentrum getoond worden.

Het ontwerp van de projectposters is overgenomen in slide-indelingen voor narrowcasting. Bureau Meerstad beschikt zo over indelingen geheel opgemaakt in huisstijl met felle en vrolijke kleuren. Het bureau kan op deze wijze snel en eenvoudig met opvallende huisstijlkenmerken nieuwe informatie tonen over nieuwbouwprojecten, aanbod van zelfbouwkavels en andere belangrijke informatie. Om bezoekers te kunnen verwijzen naar meer informatie over een project is de QR-code-generator beschikbaar gesteld in de slide-indeling.

Bevindingen Bureau Meerstad
Eefje Koning (Medewerker marketing en communicatie) en Suzanne Mooij (Verkoopadviseur)
Spark Narrowcasting heeft ons goed begeleid bij de implementatie van het systeem. De opmaak van de projectposter werkt eenvoudig en op deze manier kunnen wij ad hoc de projectinformatie aanpassen en tonen in ons informatie- en verkoopcentrum.

Meer informatie

Call to action

Zorg voor een doelgerichte informatievoorziening

Neem contact met ons op

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op