Spark narrowcasting

Evenement

De Bonte Wever

De Bonte Wever Assen is een viersterren hotel met daarnaast een breed scala aan zowel recreatieve als zakelijke mogelijkheden. Zo vind je in De Bonte Wever o.a. een modern congres-event- en vergadercentrum, twee restaurants, een Grand Café, caféstraat, bowlingcentrum, zwem- en saunaparadijs, professioneel fitnesscentrum en meer! Hierdoor kunnen we elk type bijeenkomst faciliteren en dit alles onder één dak. 

Meer informatie

Evenement

Een begrip in de regio
en ver daarbuiten

De Bonte Wever maakt gebruik van Spark Narrowcasting. Door het gehele complex zijn schermen opgehangen, waarop relevante informatie wordt gedeeld met gasten. Door middel van wayfinding vinden gasten hun weg naar de juiste ruimte. 

Het Project 
De Bonte Wever heeft schermen in portrait en landscape-oriëntatie geïnstalleerd. De displays tonen op diverse plekken binnen de Bonte Wever informatie toegespitst op de locatie van de schermen, afhankelijk van het tijdstip en hetgeen dat plaats vindt in en rondom betreffende ruimte. Daarnaast worden de schermen ingezet voor promotionele doeleinden en maken ze onderdeel uit van de routering in het pand. Naast de reguliere narrowcasting schermen is er ook een player aangesloten op het Hotel TV systeem. Dit maakt het mogelijk om content op de TV’s in de hotelkamers te tonen. 

Koppeling met reserveringssysteem 
Er is een koppeling gerealiseerd met het reserveringssysteem van De Bonte Wever. Drie kwartier voor aanvang van een reservering wordt de afspraak op een aantal schermen getoond en geven de schermen de te lopen route aan. Staan er geen afspraken op de planning? Dan is de standaard informatie zichtbaar. 

Huisstijl 
De huisstijl van De Bonte Wever is verwerkt in de slide-indelingen. Er wordt gebruik gemaakt van diverse opstellingen, die de diversiteit in de verschillende slide-shows ten goede komt. 

Meer informatie

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op