Narrowcasting bij Avebe.

Agrarisch

Avebe

Wij halen meer uit de aardappel. De aardappel is onze grondstof. Het lijkt zo’n alledaags gewas, maar het is een bijzonder cadeau van de natuur. 

Meer informatie

Avebe

Innoverende technieken

Avebe is een op de marktgerichte coöperatie van zetmeelaardappeltelers. Van oudsher richtten we ons uitsluitend op het winnen van het zetmeel uit de aardappel. Maar door ontwikkeling van innovatieve technieken halen we nu ook eiwitten uit de aardappel, bedoeld voor de voedingsmiddelenindustrie. En daarmee zijn we er nog niet. De aardappel is voor ons een bron van mogelijkheden met nog meer ingrediënten die tot waarde gebracht kunnen worden. Kortom, we halen eruit wat erin zit!

Iedere dag werken meer dan 1300 medewerkers van Avebe aan het benutten van alle mogelijkheden die de aardappel biedt om het leven aangenamer, gezonder en gemakkelijker te maken. Voor onze klanten, onze leden én voor de samenleving als geheel.

Samenwerking
Avebe maakt al meerdere jaren gebruik van Spark Narrowcasting, op meerdere locaties van Avebe zijn schermen opgehangen om informatie te delen met bezoekers en met medewerkers. Recent zijn er schermen opgehangen op een locatie van Avebe in Zweden.

Het Project
Avebe laat daarnaast corporate content zien, wat door de afdeling communicatie eenvoudig te distribueren is naar alle locaties, ook specifieke content zien. 

Realisatie
De huisstijl van Avebe is verwerkt in de slide-indelingen. Aanpassingen in de slide-indelingen zijn relatief eenvoudig door te voeren. In het jaar dat Avebe 100 jaar bestond is op verzoek van Avebe het speciale logo, 1 jaar lang opgenomen geweest in de slide indelingen. 

 

Meer informatie

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op