Vastgoed

MWPO - Het Groot Handelshuis

Vastgoedontwikkelaar MWPO maakt gebruik van Spark Narrowcasting in Het Groot Handelshuis. Met een opvallend 75 inch High Brightness scherm aan de voorzijde en informatieschermen in de centrale hal wordt er doeltreffend gebruik gemaakt van narrowcasting. Een goede informatievoorziening voor het zakelijk middelpunt van Groningen.

Meer informatie

Meer

MWPO in het kort

MWPO is een eigentijdse vastgoedontwikkelaar. Zij kiezen voor toplocaties, markante panden en beeldbepalende hotspots. Daar maken ze mooie woonprogramma’s en innovatieve werk-, horeca- en retailconcepten. Met Het Groot Handelshuis biedt MWPO Groningen een plek waar je kunt werken, ondernemen, ontmoeten, lunchen en winkelen. En dat alles te midden van de levendigheid van het centrum van de stad. 

Het project
Voor Het Groot Handelshuis heeft MWPO behoefte aan een dynamische informatievoorziening waarop gebruikers van het gebouw, en MWPO zelf, actuele informatie kan tonen over promoties, activiteiten en bijvoorbeeld way-finding. Narrowcasting geeft MWPO en huurders als Rijksuniversiteit Groningen of La Place de mogelijkheid om te tonen wat voor activiteiten er allemaal plaatsvinden in Het Groot Handelshuis. Samen zorgen de partijen ervoor dat er een mooie stroom aan content op de schermen getoond wordt.

Hiervoor worden diverse informatieschermen op strategische locaties in het pand ingezet. Bij de ingang aan de grote markt is een opvallend LG 75 inch High Brightness scherm geplaatst waar informatie wordt getoont voor bezoekers en passanten. Dit scherm is geplaatst in een volledig afgesloten maatwerk behuizing. In de centrale hal op de eerste etage hangen schermen waar naast treffende informatie ook way-finding wordt getoond. Het is tenslotte belangrijk dat mensen hun weg eenvoudig weten te vinden in Het Groot Handelshuis. 

MWPO beschikt in de applicatie over een set slide-indelingen volledig opgemaakt in huisstijl van Het Groot handelshuis. De mooie rustige, enigszins luxe uitstraling is hierbij terug te zien in de slide-indelingen. Betrokken partijen kunnen zo eenvoudig en snel content opmaken en publiceren.

Bevindingen MWPO
Riëtte Conijn (Communicatiemedewerker)
“Spark heeft goed met ons meegedacht om de communicatie vorm te geven. De schermen zijn gebruiksvriendelijk en snel. Bij een eventuele hulpvraag is Spark goed bereikbaar. We zijn blij met de wayfinding en de dynamiek op de verdiepingen van Het Groot Handelshuis in Groningen.”

Meer informatie

Call to action

Zorg voor een doelgerichte informatievoorziening

Neem contact met ons op