Narrowcasting iederz

Overheid

iederz

iederz gebruikt Spark Narrowcasting in haar nieuwe pand aan de Silkeborgweg. Met behulp van onze narrowcastingoplossing communiceert iederz via meerdere schermen verspreid over het gloednieuwe pand.

Meer informatie

iederz en Spark Narrowcasting

iederz in het kort
iederz is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeente Groningen. Al meer dan 40 jaar bieden ze beschut werk aan hun werknemers, zowel binnen als buiten het bedrijf. Ze zetten zich in voor de ontwikkeling van hun medewerkers door middel van werk, waarbij ze kijken naar talenten en mogelijkheden. Iemand een volgende stap laten zetten is hun uitdaging. Iedereen met een indicatie voor beschut werk kan bij iederz komen werken.

Het project
Door het gehele pand van iederz hangen schermen waarop informatie wordt getoond. Tijdens de ontwikkeling van de slide-indelingen ontvingen wij specifieke wensen van iederz. De indelingen moeten niet te druk zijn, mogen geen lopende tekstbalken bevatten en de teksten dienen langer dan gemiddeld zichtbaar te zijn. Wij kunnen onze applicatie volledig configureren naar de wensen en eisen van iederz. In de mooie frisse huisstijl van iederz hebben we de slide-indelingen ontworpen en na goedkeuring geïmplementeerd.

De getoonde informatie op de schermen omvat o.a. vacatures, huisregels, huishoudelijke mededelingen en vele andere korte communicatieberichten.

Bevindingen iederz
Anita Nijnuis (Operationeel Ondersteuner Beleidsuitvoering)
Sinds het voorjaar werken we met narrowcasting van Spark. De schermen worden goed gebruikt en goed gelezen. De bediening van de schermen is eenvoudig en doeltreffend.

Voor meer informatie zie www.iederz.nl

Meer informatie

Call to action

Zorg voor een doelgerichte informatievoorziening

Neem contact met ons op

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op