sportcentrum grand slam padel baan

Sport

Caverma - Sportcentrum Grand Slam

Caverma - Sportcentrum Grand Slam in België heeft gekozen voor Spark Narrowcasting om hun sportleden van informatie te voorzien. We zijn bijzonder trots dat Sportcentrum Grand Slam onze eerste klant in België is geworden.

Meer informatie

Goed geïnformeerd tijdens het sporten

Het project
Het sportcentrum beschikte al over schermen op strategische locaties in de brasserie bij de tennisvelden, achter de bar en in de fitnessruimte. We hebben deze schermen geïntegreerd met onze clients en het sportcentrum kon direct live gaan. De schermen bieden een schat aan informatie, waaronder aankondigingen van komende evenementen, vroegtijdige aankondigingen van tenniskampen en toernooien, introducties van het medewerkersteam en een overzicht van de diverse sporten die in het sportcentrum beoefend kunnen worden. Door de schermen op verschillende locaties te plaatsen, kunnen we specifieke inhoud weergeven die relevant is voor elke locatie. 

RSS feed Sporza.be
Speciaal voor het sportcentrum hebben we de RSS-feed van Sporza.be toegevoegd aan de afspeellijst.

Met Spark Narrowcasting is Caverma - Sportcentrum Grand Slam in staat om dynamische en actuele informatie te bieden die aansluit bij de behoeften van hun leden. Dit draagt bij aan een gestroomlijnde en informatieve ervaring in het sportcentrum, waar leden gemakkelijk toegang hebben tot relevante informatie en aankondigingen.

Bevindingen Caverma – Sportcentrum Grand Slam
Camille De Lepeleire (Fitness instructeut & Digital marketeer)
"Sportcentrum Grand Slam heeft positieve feedback ontvangen sinds de integratie van Spark Narrowcasting. Leden waarderen de toegankelijke informatie op de schermen, die hen beter op de hoogte houdt van evenementen en andere relevante aankondigingen. Daarnaast is de narrowcasting ook buitengewoon gebruiksvriendelijk, waardoor het voor ons gemakkelijk is om ermee te werken!"

Meer informatie

Call to action

Zorg voor een doelgerichte informatievoorziening

Neem contact met ons op

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op