Collegezaal Rijksuniversiteit Groningen kaltura dahboard display.

1 maart 2023

Real-time video dashboard ter ondersteuning van hybride onderwijs

De Rijksuniversiteit Groningen heeft de vraag gesteld of Spark Narrowcasting kan worden gekoppeld met het videoplatform Kaltura, om informatie uit Kaltura op een scherm in het docentenbureau van collegezalen weer te geven.

Meer informatie
Kaltura dashboard display Rijksuniversiteit Groningen.

Kaltura dashboard docentendesk

In samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen heeft Spark deze koppeling met videoplatform Kaltura gerealiseerd via Epiphan decoders. De informatie uit de koppeling met Kaltura wordt getoond op een real-time video dashboard waardoor docenten in collegezalen er zeker van zijn dat colleges online gevolgd kunnen worden door studenten en dat onderwijs hybride gegeven wordt.

Meer informatie
Kaltura dashboard display Rijksuniversiteit Groningen.

Dashboard

Real-time Narrowcasting dashboard

Het ontworpen video dashboard toont aan de docenten het camerabeeld, de presentatie en een visuele weergave van het geluid, zodat zij er zeker van kunnen zijn dat het college wordt gestreamd en opgenomen. Het video dashboard bevat elementen zoals recording status, live status, camerabeeld, presentatie, audiolevel en informatie met betrekking tot het huidige- en volgende college.

Voor het tonen van het video dashboard wordt een ProDVX display van 10 inch met goede zichtbaarheid en lichtopbrengst gebruikt. Een functionele beugel zorgt ervoor dat het scherm op een strakke wijze onderdeel gaat uitmaken van het docentenbureau.

Meer informatie

Call to action

Informeer naar de mogelijkheden

Neem contact met ons op