Narrowcasting bij Zonnepanelen Noord

6 maart 2024

Effectieve communicatie met medewerkers bij Zonnepanelen Noord

Zonnepanelen Noord maakt gebruik van Spark Narrowcasting om medewerkers helder te informeren over de voortgang van werkzaamheden en beschikbare tools. 

Meer informatie

Zonnepanelen Noord

Integratie met Trello

Vanwege de groei in het personeel was Zonnepanelen Noord opzoek naar een effectieve manier om belangrijke berichten met medewerkers te delen. Zonnepanelen Noord maakt nu gebruik van Spark Narrowcasting en kan hierdoor medewerkers helder informeren over de voortgang van werkzaamheden en beschikbare tools.

Dankzij een integratie met Trello wordt belangrijke informatie direct weergegeven op het scherm, wat zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk overzicht van relevante gegevens. Het Trello-bord is in overleg en in lijn met de behoeften van Zonnepanelen Noord vormgegeven. Daarnaast is de afspeellijst verrijkt met de RSS-feed van nieuws en weerberichten. Hierdoor blijven medewerkers niet alleen op de hoogte van de voortgang van projecten, maar ook van actuele gebeurtenissen en weerberichten. 

"We merkten dat berichten via de e-mail en whatsappgroep niet goed overkwamen. Zo kwamen we op het idee om een groot scherm te plaatsen op de plek waar de medewerkers elke dag komen en zo zijn we terecht gekomen bij Spark Narrowcasting. Op deze manier kunnen we zowel het weerbericht delen wat invloed heeft op de monteurs hun werkzaamheden, als belangrijke berichten zoals teamdagen en personeelsuitjes. Daarbij hebben we een koppeling naar Trello waar onze monteurs dagelijks kunnen inzien welke projecten nog afgerond moeten worden. Kortom, we zijn erg blij dat we nu op een makkelijke en leuke manier onze collega’s kunnen voorzien van zowel leuke als nuttige informatie." - Proces Manager, Zonnepanelen Noord

Lees meer over onze samenwerking in de klantcase.

Meer informatie
Narrowcastingscherm Zonnepanelen Noord

Klantcase

Zonnepanelen Noord

LEES MEER
Narrowcastingscherm Zonnepanelen Noord

Call to action

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact met ons op