Narrowcasting bij Atrium

14 maart 2024

't Atrium toont roosterwijzigingen met koppeling Zermelo

't Atrium zet Spark Narrowcasting in om leerlingen op de hoogte te brengen van roosterwijzigingen. Voor het tonen van de roosterwijzigingen is een koppeling met hun roosterwijzigingen software Zermelo gerealiseerd. 

Meer informatie

Leerlingen goed geïnformeerd

Leerlingen goed geïnformeerd

In de entreehal en op de eerste verdieping van 't Atrium zijn grote schermen geplaatst. Hierbij zijn de slide-indelingen voor het tonen van informatie op maat vormgegeven in de huisstijlkleuren van 't Atrium. Ook staat op deze indelingen altijd een digitale klok en optioneel kan ervoor worden gekozen om het logo toe te voegen.

Naast het tonen van de roosterwijzigingen maakt 't Atrium gebruik van de RSS-feeds met bustijden en treintijden. Deze RSS-feeds zorgen ervoor dat de actuele vertrektijden van bussen en treinen worden weergegeven op de schermen. 

Met de keuze voor Spark Narrowcasting garandeert 't Atrium dat leerlingen altijd goed geïnformeerd zijn over zowel roosterwijzigingen als ov-informatie.

"We zijn ontzettend tevreden over de diensten van Spark Narrowcasting. Hun vriendelijke en professionele houding heeft het implementatieproces soepel doen verlopen. Met strategisch geplaatste schermen en op maat gemaakte slide-indelingen in onze huisstijlkleuren, kunnen we informatie helder en consistent presenteren. De koppeling met Zermelo en integratie van RSS-feeds maken het systeem compleet. Dankzij Spark Narrowcasting zijn onze leerlingen altijd goed geïnformeerd."

Lees meer over onze samenwerking in de klantcase.

Meer informatie
Narrowcastingschermen Atrium.

Klantcase

't Atrium

LEES MEER
Narrowcastingschermen Atrium.

Duplicaat van Call to action

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact met ons op