Narrowcasting Medisch Centrum Leeuwarden

19 april 2023

Welkom MCL bij Spark Narrowcasting

MCL is het vierde ziekenhuis in Friesland wat gebruikmaakt van onze narrowcasting. Hier kunnen we alleen maar trots op zijn. Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) gaat Spark Narrowcasting inzetten om haar patiënten, bezoekers en medewerkers te informeren en te betrekken.

Meer informatie

MCL

Mooie oplossing met nieuwe content

Het ziekenhuis richt zich met narrowcasting volledig op een effectieve en efficiënte informatievoorziening voor patiënten en bezoekers. Strategisch geplaatste narrowcasting-schermen op centrale locaties en poliklinieken zorgen voor de juiste boodschap op het juiste moment. De schermen tonen een uitgebreide selectie aan content, waaronder instructievideo's, informatie over gezondheidsonderwerpen, wachttijden, nieuws en algemene mededelingen om patiënten, bezoekers en medewerkers te informeren en te betrekken.

“We zijn erg blij met het nieuwe systeem van Spark. De weg naar livegang hebben we als zeer prettig ervaren. Geregeld overleggen om gezamenlijk de voortgang in het project te bewaken, wat resulteerde in een vlekkeloze installatie in ons ziekenhuis. Het MCL beschikt nu over een mooie oplossing met nieuwe content, waarmee we onze patiënten en bezoekers goed kunnen informeren en betrekken.“ 
Erik Kofman (communicatieadviseur) en Arjen Guit (communicatiemedewerker)

Lees meer over onze samenwerking in de klantcase.

Meer informatie
Narrowcasting bij Medisch centrum Leeuwarden.

Klantcase

Medisch Centrum Leeuwarden

LEES MEER
Narrowcasting bij Medisch centrum Leeuwarden.