Narrowcasting bij Kamerlingh Onnes

3 april 2024

Kamerlingh Onnes informeert leerlingen over roosterwijzigingen met koppeling Zermelo

Kamerlingh Onnes, onderdeel van Openbaar Onderwijs Groningen, heeft ervoor gekozen om Spark Narrowcasting in te zetten om roosterwijzigingen en andere belangrijke informatie efficiënt te communiceren met leerlingen, medewerkers, ouders en verzorgers.

Meer informatie

Roosterwijzigingen, mededelingen en belangrijke informatie op schermen

Roosterwijzigingen, mededelingen en belangrijke informatie

Kamerlingh Onnes maakt gebruik van de roosterwijzigingen software Zermelo. Dankzij onze koppeling met Zermelo kan de school roosterwijzigingen direct en duidelijk delen op de narrowcasting schermen. Bij de receptie, in de aula, de hangout en diverse trappenhuizen zijn schermen opgehangen. De slide-indelingen voor het tonen van informatie zijn op maat gemaakt en ontworpen in de huisstijlkleuren van Kamerlingh Onnes.

Naast roosterwijzigingen toont Kamerlingh Onnes mededelingen, welkomstmededelingen en presentatie aankondigen met plattegronden voor bezoekers op de betreffende schermen. Ook zijn in de afspeellijst de RSS-feeds van het Jeugdjournaal, weerbericht en bustijden opgenomen. Op het scherm in de hangout is specifiek gekozen om de bustijden toe te voegen. Per scherm kan aangegeven worden welke informatie op dat punt in de school belangrijk is en iets toevoegt. Door voor Spark Narrowcasting te kiezen zijn de leerlingen, medewerkers en ouders nu altijd goed geïnformeerd over actuele zaken.

"We zijn vanaf het begin direct goed begeleid door Spark Narrowcasting in dit traject. We waren direct overtuigd van het intuïtieve softwarepakket waarmee we zouden gaan werken. Alles is vrijwel vlekkeloos verlopen tijdens de installatie en de laatste aanpassingen die gedaan moesten worden, om in onze wensen te voorzien, zijn adequaat en snel opgepakt. We hebben veel vertrouwen in Spark en zijn blij dat we voor deze partij gekozen hebben."

Lees meer over onze samenwerking in de klantcase.

Meer informatie
Narrowcastingschermen Kamerlingh Onnes.

Klantcase

Kamerlingh Onnes

LEES MEER
Narrowcastingschermen Kamerlingh Onnes.

Call to action

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact met ons op