Narrowcasting Captain Cook

23 oktober 2023

Captain Cook

In het pand van Captain Cook zijn schermen geïnstalleerd waarop met behulp van Spark Narrowcasting de digitale menukaart wordt getoond. Captain Cook biedt een uitgebreid assortiment aan gerechten die je zowel online als op locatie in de Gelkingestraat in Groningen kunt bestellen.

Meer informatie

Digitale menukaart

Digitale menukaart

Na een recente verbouwing in de vestiging aan de Gelkingestraat, schitteren nu twee grote schermen boven de balie, waarop de menukaart voor de bezoekers te zien is. Dit stelt klanten in staat om op een efficiënte en snelle manier hun keuze te maken en door te geven. Het gebruik van Spark Narrowcasting voor het tonen van de menukaarten is een significant voordeel, omdat het toestaat om de getoonde content dagelijks aan te passen. Zo kan er moeiteloos worden ingespeeld op het aanwezige publiek op verschillende momenten van de dag. 

“Behalve de efficiëntie van de schermen, oogt het zeer prachtig in de zaak! De reacties zijn er dan ook naar. Correcte ondersteuning vanaf het eerste contact tot aan het eindproduct, dat is heel fijn. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant."
Stephanie Clark - Captain Cook

Meer informatie

Call to action

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact met ons op