Narrowcasting Belgie.

18 april 2024

Spark Narrowcasting betreedt de Belgische markt

Spark Narrowcasting betreedt de Belgische markt met Caverma - Sportcentrum Grand Slam als eerste klant in België. Caverma - Sportcentrum Grand Slam heeft gekozen voor Spark Narrowcasting om hun leden te voorzien van actuele en relevante informatie. We zijn trots dat Sportcentrum Grand Slam onze eerste klant in België is geworden.

 

Meer informatie

Sportleden goed geïnformeerd

Sportleden goed geïnformeerd

Sportcentrum Grand Slam heeft schermen hangen in de brasserie bij de tennisvelden, achter de bar en in de fitnessruimte. Dankzij de integratie met Spark Narrowcasting kunnen sportleden nu genieten van aankondigingen van komende evenementen, vroegtijdige aankondigingen van tenniskampen en toernooien, introducties van het medewerkersteam en een overzicht van de diverse sporten die in het sportcentrum beoefend kunnen worden. 

RSS feed Sporza.be
Ook heeft Spark Narrowcasting speciaal voor het sportcentrum de RSS-feed van Sporza.be toegevoegd aan de afspeellijst. Dankzij deze RSS-feed zijn de sportleden en medewerkers altijd op de hoogte van het laatste sportnieuws.

"Sportcentrum Grand Slam heeft positieve feedback ontvangen sinds de integratie van Spark Narrowcasting. Leden waarderen de toegankelijke informatie op de schermen, die hen beter op de hoogte houdt van evenementen en andere relevante aankondigingen. Daarnaast is de narrowcasting ook buitengewoon gebruiksvriendelijk, waardoor het voor ons gemakkelijk is om ermee te werken!"

Lees meer over onze samenwerking in de klantcase.

Meer informatie
Narrowcastingschermen grand slam

Klantcase

Caverma - Sportcentrum Grand Slam

LEES MEER
Narrowcastingschermen grand slam

Call to action

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact met ons op