Narrowcasting schermen diverse branches

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting verhoogt de impact van communicatie door relevante informatie op het juiste moment en op de juiste plek aan je doelgroep op schermen te tonen. Onze schermen zijn ontworpen voor diverse ruimtes, van kantines en wachtruimtes tot winkels, recepties, wandelgangen en vergaderruimtes. 

Boek een gratis demo

Juiste moment, juiste plek

Op het juiste moment, op de juiste plek

Spark Narrowcasting schermen kunnen een breed scala aan informatie tonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwelkomen van bezoekers, informeren over de afdeling of organisatie, bewegwijzering geven, wachttijden en uitlooptijden tonen, evenementen in de omgeving belichten of dashboards, advertenties en het laatste regionale nieuws presenteren.

Narrowcasting schermen
narrowcasting scherm in restaurant.

Meerdere schermen aansturen

Meerdere schermen aansturen

Met Spark Narrowcasting beheer je eenvoudig alle schermen vanuit een interface. Plaats met gemak een bericht op één of meerdere schermen. Met behulp van kanalen in de applicatie bepaal je welke content waar getoond moet worden. Op deze manier zorg je ervoor dat de juiste boodschap op het perfecte moment bij het juiste publiek terechtkomt.

Meer informatie
narrowcasting scherm in restaurant.

Zo makkelijk is het

Zo makkelijk is het

Bij Spark Narrowcasting bieden we speciaal ontworpen schermen gebaseerd op je eigen huisstijl. De toonbare informatie is makkelijk aan te passen via een eigen dashboard-omgeving. De heldere en overzichtelijke interface maakt het mogelijk dat iedereen de applicatie kan gebruiken. Sterker nog, een handleiding is niet nodig, kennis van ICT evenmin. Dit zorgt ervoor dat de boodschap in no-time op de schermen staat.

Meer informatie

Koppelingen logo's

Integraties & Koppelingen

Meer over Integraties & Koppelingen

narrowcasting scherm interne communicatie medewerkers

Ook voor personeel

Ook voor personeel

Narrowcasting is niet alleen een perfecte aanvulling op je externe communicatie. Met beeldschermen in personeelsruimtes versterk je ook de interne communicatie met medewerkers. Deel het laatste bedrijfsnieuws, verjaardagen, statistieken of laat zien wie er aanwezig is. Voorzie je medewerkers gemakkelijk van actuele en relevante informatie.

Meer informatie
narrowcasting scherm interne communicatie medewerkers

CTA Narrowcasting

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Boek een demo

Of, boek een gratis demo

Boek een demo