Op het juiste moment, op de juiste plek

Op het juiste moment, op de juiste plek

Narrowcasting verhoogt de impact van communicatie door relevante informatie op het juiste moment, op de juiste plek aan je publiek te tonen. Bij Spark Narrowcasting bieden we speciaal ontworpen schermen gebaseerd op je eigen huisstijl. Makkelijk aan te passen via een eigen dashboard-omgeving. Je start met een set indelingen op maat. Wissel af met standaard feeds. Zo maken we het je wel heel makkelijk om snel actuele en relevante boodschappen te tonen. 

Meer informatie
narrowcasting scherm in restaurant.

Zo makkelijk is het

Zo makkelijk is het

Spark is ontwikkeld vanuit de gebruiker en voor de gebruiker. De heldere en overzichtelijke interface maakt het mogelijk dat iedereen de applicatie kan gebruiken. Sterker nog, een handleiding is niet nodig, kennis van ICT evenmin. Dit zorgt ervoor dat de boodschap in no-time op de schermen staat. Je bepaalt zelf welke informatie je waar, wanneer en naar wie overbrengt.

Meer informatie
narrowcasting scherm in restaurant.

Aan de slag,
wat heb je nodig?

Een beeldscherm, player en onze software heb je nodig om te starten met narrowcasting. Onze Spark-software hoef je niet zelf aan te schaffen. Hiervoor betaal je een maandelijkse vergoeding. Wij zorgen voor de installatie, het onderhoud en het beheer.

Meer over de actie

Wissel content af met feeds

Wissel eigen informatie eenvoudig af met live feeds zoals het (lokale) nieuws, weer en/of sociale media.

Meer informatie

Altijd in jouw eigen huisstijl

Wij ontwerpen voor jou een aantal indelingen in jouw eigen huisstijl. Om ervoor te zorgen dat de kijker de boodschap altijd goed kan lezen zetten wij de kleuren, posities van afbeeldingen en/of video’s, lettertypes en groottes vast.

Meer informatie

De kracht van koppelingen

Maak handig gebruik van koppelingen. Wie is er aanwezig, wat staat er vandaag op de planning of welke bussen rijden er. Zonder omkijken toon je altijd up-to-date informatie op de schermen.

Integraties & koppelingen
Videowall met narrowcasting

Informeren op het juiste moment

Bepaal zelf wanneer jouw slide wordt getoond. Een slide is instelbaar op datum, tijd, dagen of een combinatie van deze mogelijkheden. Maak van tevoren slides gereed en met de juiste instellingen worden deze op het juiste moment getoond. Meer informatie
narrowcasting scherm in restaurant.

Ook voor personeel

Ook voor personeel

Narrowcasting is niet alleen een perfecte aanvulling op je externe communicatie. Met beeldschermen in personeelsruimtes versterk je ook de interne communicatie met medewerkers. Deel het laatste bedrijfsnieuws, verjaardagen, statistieken of laat zien wie er aanwezig is. Voorzie je medewerkers gemakkelijk van actuele en relevante informatie.

Meer informatie
narrowcasting scherm in restaurant.

Boek een demo

Boek snel en gemakkelijk
een gratis demo

Boek een demo

Call to action

Of, neem contact
met ons op

Neem contact met ons op