Evenementinformatie direct zichtbaar

Evenementinformatie direct zichtbaar

Narrowcasting gaat verder dan alleen het versterken van de culturele ervaring; het functioneert ook als een essentieel hulpmiddel voor praktische informatievoorziening. Op de schermen is direct de meest actuele evenementinformatie zichtbaar, variërend van tijdschema's en zaalbezettingen tot gedetailleerde achtergrondinformatie over de voorstellingen. En dat allemaal in je eigen huisstijl.

Bezoekers kunnen in één oogopslag zien welke evenementen plaatsvinden in welke zaal. Toon daarnaast met bewegwijzering waar deze zalen te vinden zijn. Deze directe informatiestroom helpt bezoekers om hun weg te vinden en biedt hen boeiende achtergrondverhalen bij elke voorstelling. Zo draagt narrowcasting bij aan een soepele en betrokken ervaring voor elke cultuurliefhebber.

Narrowcasting yesplan

Koppel met Yesplan

Koppel met Yesplan

Dankzij onze koppeling met Yesplan is het mogelijk om de evenementplanning, beheerd in Yesplan, automatisch en real-time weer te geven op onze narrowcastingschermen. Een wijziging in de planning? Geen zorgen, wijzigingen in Yesplan worden gesynchroniseerd en direct zichtbaar op de narrowcastingschermen. Dit zorgt voor een up-to-date weergave van de zaalbezetting en maakt dubbele invoer overbodig.

Meer informatie
Narrowcasting yesplan

Laatste promoties

Last-minute tickets

'Laatste kans, nog 2 plaatsen beschikbaar voor deze unieke voorstelling.' Of 'Bijna uitverkocht! Wees er snel bij.' Creëer urgentie en stimuleer de verkoop. Laat bezoekers snel en gemakkelijk weten wanneer voorstellingen of evenementen bijna uitverkocht zijn. De perfecte manier om die laatste tickets te verkopen en een volledig bezette zaal te garanderen.

Meer informatie

Welke informatie kan worden getoond op de schermen?

In de culturele sector is het leveren van relevante informatie op het juiste moment en op de juiste plaats cruciaal om de betrokkenheid en participatie te vergroten. Spark Narrowcasting biedt de mogelijkheid om een tal van informatie te tonen op narrowcasting-schermen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Reserveringsoverzicht van zalen en evenementplanning.
  • Programma-informatie over aankomende voorstellingen, films, tentoonstellingen en evenementen.
  • Trailers van films en voorproefjes van theaterproducties.
  • Plattegronden of bewegwijzering om te helpen de weg te vinden in het gebouw, zoals zalen, toiletten, uitgangen en horecavoorzieningen.
  • Achtergrondinformatie over artiesten, filmmakers, tentoonstellingen of productie.
  • Promotie laatste tickets, speciale aanbiedingen, kortingen, abonnementen en merchandise.
  • Aankondigingen toekomstige voorstellingen, films, tentoonstellingen en evenementen.
  • Wachttijdinformatie voor kaartverkoop, in de rij staan voor een voorstelling of het ophalen van tickets.
Meer informatie
Informatievoorziening theater

Klantcase

Forum Groningen en Spark Narrowcasting

Lees meer
Informatievoorziening theater

Call to action

Benieuwd wat we voor jouw culturele instelling kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Vraag een demo aan

Of, boek een gratis demo

Boek een demo