Real-time communicatie

Spark biedt de mogelijkheid om gerichte informatie te verstrekken precies daar waar het nodig is. Met narrowcasting kunnen medewerkers de veiligheid op de werkvloer waarborgen, snel reageren op veranderende omstandigheden en tegelijkertijd de prestaties van operaties continu bewaken en bijsturen.

Informatie over de voortgang van verzendingen, werk- en ploegenroosters, activiteiten in het magazijn en noodzakelijke veiligheidsprotocollen voor medewerkers wordt allemaal duidelijk en direct gedeeld via de narrowcasting-schermen. Daarnaast kunnen Key Performance Indicators (KPI's) in real-time worden getoond op de schermen dankzij koppelingen, zodat iedereen direct inzicht heeft in de huidige prestaties en efficiëntie van operaties.

Meer informatie
Narrowcasting productie schermen

Schermen beheren

Schermen beheren

Spark biedt gebruikers de mogelijkheid om vanaf hun werkplek de status en functionaliteit van verschillende schermen te monitoren en beheren. Via kleurenindicatoren is in één oogopslag te zien welke schermen volgens planning aan of uit staan en of ze content weergeven. Daarnaast kunnen gebruikers met tijdschema’s instellen wanneer schermen automatisch aan- en uitschakelen. Notificaties worden verzonden bij problemen zoals een zwart beeld, zodat onmiddellijk actie kan worden ondernomen bij netwerk- of internetstoringen. 

Meer informatie
Narrowcasting productie schermen

Welke informatie kan worden getoond op de schermen?

Spark koppelt met zowel interne als externe bronnen. De inhoud wordt automatisch ververst. Kortom, zonder dat je zelf nieuwe content aan de slideshow toevoegt is informatie op de schermen altijd up-to-date. Enkele voorbeelden:

  • Real-time informatie over operationele activiteiten, zoals verzendingen, leveringen, voorraad, voertuiglocaties en magazijnactiviteiten.
  • Informatie over veiligheidsincidenten, veiligheidsprotocollen en veiligheidsrisico's.
  • Werkroosters en ploegenplanning.
  • Financiële informatie, waaronder inkomsten, kosten, winstmarges en andere financiële KPI’s.
  • Inzichten in personeelsprestaties, aanwezigheid, en productiviteit.
  • Informatie voor het volgen en waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van producten.
  • Laatste nieuws en updates over het bedrijf, de industrie of relevante markttrends.
Meer informatie

Een greep uit onze Sparkers

Meer informatie

Call to action

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Boek een demo

Of, boek een gratis demo

Boek een demo