informatiezuilen van Spark Narrowcasting in het Talentperron.

20 oktober 2022

Narrowcasting in het Talentperron

Sinds mei 2021 vind je op het Harm Buiterplein in Groningen het Talentperron. Bij de opzet van het Talentperron waren zij op zoek naar een vorm om visuals op een attractieve manier te presenteren zodat dit bijdraagt aan de gewenste sfeer en uitstraling. Gezamenlijk met Spark is ervoor gekozen om meerdere narrowcasting zuilen te gaan inzetten.

Meer informatie

Talentperron

Op maat gemaakte “reis” door het Talentperron

Het Talentperron is een nieuw dienstverleningsconcept vanuit een gezamenlijk initiatief tussen UWV en Gemeente Groningen. Samen met een gids van Talentperron ontdek je je route naar werk, opleiding of een andere vorm van deelname aan de samenleving. Talenten en wensen vormen het vertrekpunt.

Bij de opzet van het Talentperron waren zij op zoek naar een vorm om visuals op een attractieve manier te presenteren zodat dit bijdraagt aan de gewenste sfeer en uitstraling. Gezamenlijk met Spark is ervoor gekozen om meerdere narrowcasting zuilen te gaan inzetten.

Talentperron maakt gebruik van een aantal dubbelzijdige diz informatiezuilen, de zuilen zijn voorzien van een interactief touch-scherm en een narrowcasting scherm voor het tonen van inspirerende video’s en afbeeldingen waarbij de sfeer van werk wordt uitgebeeld vanuit verschillende beroepen.

"Wij zijn erg blij met de toevoeging van de narrowcasting op het Talentperron. Het biedt de mogelijkheid bezoekers op een toegankelijke manier te inspireren met onder andere sfeerbeelden."  
- José Gatsonides (Kwartiermaker Talentperron)

Lees meer over onze samenwerking in de klantcase.

Meer informatie
informatiezuilen van Spark Narrowcasting in het Talentperron.

Klantcase

Talentperron

LEES MEER
informatiezuilen van Spark Narrowcasting in het Talentperron.