Narrowcasting schermen vernieuwd Noorderpoort.

3 november 2022

Noorderpoort klaar voor de toekomst

In 2022 zijn alle schermen vernieuwd! Door de jaren heen is narrowcasting uitgegroeid tot een volwaardig communicatiemiddel voor het informeren van studenten over bijvoorbeeld (onderwijs)nieuws, lesroostering, activiteiten, OV-informatie of energieverbruik d.m.v. een energiedashboard.

Meer informatie

Noorderpoort

Narrowcasting, een volwaardig communicatiemiddel

Om narrowcasting de komende jaren zo effectief mogelijk in te zetten heeft Noorderpoort een vervangingsronde voor de hardware uit laten voeren. Spark heeft hier een uitgebreid advies voor uitgebracht. Hierbij is de overstap gemaakt van een scherm met externe player naar de LG webOS oplossing van Spark Narrowcasting. 

In de Spark applicatie staan slide-indelingen klaar, geheel vormgegeven in de huisstijl van Noorderpoort. Gebruikers kunnen eenvoudig en snel informatie plaatsen op de schermen conform huisstijl. Informatie wordt centraal aangeboden door de afdeling Marketing & Communicatie en decentraal door gebruikers van de scholen zelf. Zo krijgen scholieren continu actuele informatie te zien.

“Door een goede samenwerking tussen de twee partijen Bano en Spark Narrowcasting hebben wij een mooie slag kunnen maken om al onze bestaande narrowcasting systemen te upgraden naar de nieuwste schermen en de ingebouwde techniek.“ - Arnoud van Duren (ICT)

Lees meer over onze samenwerking in de klantcase.

Meer informatie
informatiezuilen van Spark Narrowcasting in het Talentperron.

Klantcase

Noorderpoort

LEES MEER
informatiezuilen van Spark Narrowcasting in het Talentperron.