Narrowcasting bij Jollein.

13 februari 2024

Jollein informeert medewerkers en bezoekers met Spark

Jollein heeft gekozen om de interne communicatie te versterken met Spark Narrowcasting. Zowel de medewerkers in het magazijn en op kantoor, als de bezoekers, worden nu op een efficiënte manier op de hoogte gehouden en betrokken bij de dagelijkse operaties. 

Meer informatie

Jollein

Effectieve communicatie bij Jollein

In het magazijn en op kantoor van Jollein zijn schermen geïnstalleerd waarop belangrijke informatie wordt getoond. Hierbij is de kenmerkende rustige en neutrale huisstijl van Jollein consequent doorgevoerd in de slide-indelingen.

Jollein toont met Spark Narrowcasting een diversiteit aan informatie. De inhoud op de schermen varieert van aan- en afwezigheidsmeldingen, nieuwtjes en mededelingen tot verjaardagsaankondigingen en aankondigingen van aankomende beurzen. In het magazijn wordt een speciaal dashboard getoond met cruciale operationele informatie.

Naast Spark Narrowcasting maakt Jollein gebruik van Spark Rooms, hierbij wordt de informatie gehaald uit de koppeling met Office 365.

"De applicatie werkt heel gemakkelijk. We ervaren de eenvoud als een enorm pluspunt. Ook de grootte van het scherm vinden we erg prettig."

Lees meer over onze samenwerking in de klantcase.

Meer informatie
Narrowcasting bij Jollein

Klantcase

Jollein

LEES MEER
Narrowcasting bij Jollein

Call to action

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact met ons op