Huisman Equipment zware constructie installaties.

14 juni 2023

Huisman versterkt de communicatie met Spark

Voor het vergroten van de communicatie en betrokkenheid met medewerkers en bezoekers is Huisman gestart met Spark Narrowcasting op het hoofdkantoor in Schiedam. Op termijn zal de communicatie via informatieschermen uitgerold worden op andere wereldwijde locaties. 

Meer informatie

Huisman

Een koppeling met Sharepoint

De afdeling communicatie van Huisman zorgt voor een effectieve invulling van de content voor narrowcasting. Medewerkers worden op een laagdrempelige wijze geïnformeerd over (intern) nieuws en updates binnen de organisatie, zoals bijvoorbeeld de oplevering van een product, een nieuwe safety campagne, verschillende bedrijfsactiviteiten, catering en diverse campagne- en productvideo’s.

Één van de wensen van Huisman was dat content direct vanuit Microsoft Sharepoint toegevoegd kan worden aan narrowcasting. De gerealiseerde Sharepoint koppeling maakt het voor Huisman mogelijk om rechtstreeks video’s en afbeeldingen te uploaden uit haar Sharepoint omgeving in Spark Narrowcasting.

“Bij het zoeken naar een nieuw narrowcasting-systeem was onze wens duidelijk: het moest gebruiksvriendelijk met een koppeling naar onze eigen Sharepoint omgeving. Het systeem van Spark heeft dit allemaal, we zijn hier dan ook heel blij mee.” - Communications Advisor

Lees meer over onze samenwerking in de klantcase.

Meer informatie
Huisman Equipment zware constructie installaties.

Klantcase

Huisman

LEES MEER
Huisman Equipment zware constructie installaties.