7 maart 2024

Belangrijke informatie en productieplanning op schermen bij Afeer

In november 2023 werd het splinternieuwe pand van Afeer aan de Winschoter Hogebrug in gebruik genomen. Afeer is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeenten Oldambt, Pekela en Westerwolde. In het nieuwe pand maakt Afeer gebruik van Spark Narrowcasting om belangrijke informatie en productieplanning te tonen, met als doel een zo optimaal mogelijk rendement uit de schermen te halen.

Meer informatie

QR-codes en koppeling met vPlan

Afeer maakt gebruik van verschillende schermen met uiteenlopende afmetingen op diverse locaties en toont hiermee informatie over de trainings- en opleidingenagenda, vacatures en huisregels tot aan nieuwtjes en instructieve video’s. Daarnaast besteedt Afeer op haar schermen aandacht aan bewustwording op het gebied van energieverbruik en gezondheid & vitaliteit. Ook profiteert Afeer van de optie om QR-codes toe te voegen aan slides, waardoor mensen gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot meer informatie over belangrijke onderwerpen op de website.

Koppeling vPlan
Op de productieafdeling zijn groot formaat-schermen te vinden waarop heldere werkinstructies worden weergegeven. Daarnaast is er een koppeling met vPlan gerealiseerd, waardoor er per afdeling een orderoverzicht wordt opgehaald en getoond op de schermen. Op deze manier is het duidelijk voor de medewerkers wat er op de planning staat.

"Sinds begin 2024 hebben we op elke productieafdeling een scherm hangen met daaraan gekoppeld Spark Narrowcasting. In combinatie met vPlan (productieplanning) kunnen we onze planning delen met de afdeling. Ook de voortgang van de huidige order kunnen de medewerkers volgen. Ze hebben live inzicht in de orders. Naast de planning laten we ook de verzuimcijfers zien en de omzet die we met elkaar hebben gerealiseerd. Kortom is het echt een verrijking voor Afeer."

"Het ziet er mooi uit, helemaal vormgegeven in onze eigen huisstijl, en het is praktisch in gebruik. Ook de optie om op een supermakkelijke manier een QR-code toe te voegen is heel handig. Als de lezer naar aanleiding van het bericht op het scherm meer wil weten, scant hij heel makkelijk de QR-code en komt meteen terecht op onze website waar hij meer informatie kan vinden.”

Lees meer over onze samenwerking in de klantcase.

Meer informatie
Narrowcastingschermen Afeer Winschoten

Klantcase

Afeer

LEES MEER
Narrowcastingschermen Afeer Winschoten

Call to action

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact met ons op