Spark Narrowcasting

Actief in verschillende branches

Je kunt ons vinden in onder andere de zorg, onderwijs, publieke sector en overheid. Trots laten wij hieronder een aantal van onze klanten zien waar wij narrowcasting voor hebben gerealiseerd.

narrowcasting forum groningen

Publieke sector

Forum Groningen

Indrukwekkend kunstobject bestaande uit 13 schermen en 8 players tot aan een heuse LED-wall. Op bijna elke verdieping hangt een scherm. Door slim gebruik te maken van koppelingen worden onder andere het laatste nieuws, activiteiten en evenementen getoond.

LEES MEER
narrowcasting forum groningen
narrowcasting waterbedrijf Groningen

Nutsbedrijf

Waterbedrijf Groningen

Zowel bezoekers als medewerkers worden op het juiste moment en plek geïnformeerd. Een koppeling met hun intranet zorgt ervoor dat onder andere interne nieuwsberichten, verjaardagen, storingen en werkzaamheden worden weergegeven op de schermen.

LEES MEER
narrowcasting waterbedrijf Groningen
Narrowcasting het Hof Rijnland

Vastgoed

Van 't Hof Rijnland

Narrowcasting zetten we hier in om hun studenten, lees huurders, te bereiken en te voorzien van extra informatieservice. Denk aan telefoonnummers bij storingen en actuele bus en trein tijden. Binnen gekomen pakketjes worden op het scherm vermeld.

LEES MEER
Narrowcasting het Hof Rijnland
Narrowcasting Amsterdam UMC

Zorg

Amsterdam UMC

Door de koppeling met EPIC zien patiënten een overzicht van de spreekuren inclusief uitlooptijden op de schermen. Spark heeft de primeur om als eerste te koppelen met EPD leverancier EPIC.

LEES MEER
Narrowcasting Amsterdam UMC

Call to action

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact met ons op