Zorg

Antonius Zorggroep

De Antonius Zorggroep maakt gebruik van Spark Narrowcasting om de patiënttevredenheid te vergroten en om patiënten en bezoekers tijdens hun verblijf in het ziekenhuis te informeren. Zowel locatie Sneek als locatie Emmeloord maken gebruik van de narrowcasting applicatie van Spark.

Meer

Gekozen voor gebruiksvriendelijk narrowcasting systeem

De Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland. Zij bieden een breed pakket aan zorg, waaronder ziekenhuiszorg, thuiszorg, spoedzorg, zorgbemiddeling en services aan huis via Thuishotel. Met zo’n 3.000 mensen werken zij dagelijks aan betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van de regio Zuidwest Friesland, de Noordoostpolder en Urk. Op weg naar 2022 combineren ze het beste uit twee werelden: in het ziekenhuis als het moet, thuis als het kan.

Het Project
Spark narrowcasting wordt door de Antonius Zorggroep ingezet voor de beide ziekenhuislocaties. De schermen hebben verschillende afmetingen die zowel portrait als landscape geïnstalleerd kunnen worden.   

Informatie
Narrowcasting bevordert de sfeer en verhoogt de gemoedsrust door het publiek in de wachtruimtes op een prettige manier te informeren. De Antonius Zorggroep gaat haar patiënten, bezoekers en medewerkers van diverse soorten informatie voorzien via de narrowcasting schermen.

Centrale informatie
Praktische informatie over het ziekenhuis en thuiszorg;
Spoedberichten;
Actualiteiten en lopende campagnes.

Decentrale informatie
Praktische informatie over de betreffende poliklinieken;
Informatie over de artsen die op dat moment aanwezig zijn.

De gebruikers van de Antonius Zorggroep loggen in door gebruik te maken van Single Sign on.

Binnenkort gaan we samen met de Antonius Zorggroep een koppeling met Qmatic realiseren voor het oproepen van patiënten. Aansluitend gaat de Antonius Zorggroep ook gebruik maken van de mogelijkheid om live wachttijden zichtbaar te maken op het scherm via HiX, dit wordt geïmplementeerd op het moment dat de nieuwe huisstijl van het ziekenhuis is afgerond.

Bevindingen Antonius Zorggroep
Geertje Bruinsma - communicatie & marketing, Petra Huiskamp - secretaris raad van bestuur 
"We zochten een partner voor een gebruiksvriendelijk systeem met diverse mogelijkheden. We zijn heel tevreden over onze samenwerking met Spark. Het systeem werkt heel intuïtief en de lijnen zijn kort. Bij vragen zijn ze altijd bereikbaar en er wordt actief meegedacht. Ook de collega’s van de poliklinieken zijn erg tevreden. Spark is een betrokken partner die echt meedenkt. We voegen met de Narrowcasting van Spark echt iets toe voor patiënten en bezoekers in ons ziekenhuis."

Call to action

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Lees onze andere casussen

Ben jij onze volgende Sparker?

Neem contact op