Heldere communicatie

Heldere communicatie

Duidelijke informatie-uitwisseling is essentieel in de geestelijke gezondheidszorg. Door het delen van actuele wachttijden, het tonen van therapieprogramma's, het verstrekken van nuttige informatie en het delen van inspirerende succesverhalen wordt de communicatie binnen GGZ-instellingen naar een hoger niveau getild.

Met Spark kunnen GGZ-instellingen gericht specifieke updates, relevante boodschappen en waardevolle informatie delen met de doelgroep. Narrowcasting biedt hierbij niet alleen de oplossing voor het delen van informatie, maar zorgt ook voor het creëren van een positieve omgeving en het verbeteren van de patiëntervaring.


ggz narrowcasting

Inspireer met video content

Inspireer met video's

Video is een waardevolle aanvulling op de patiëntervaring. Denk hierbij aan welkomstvideo’s die een introductie en virtuele rondleiding van de instelling bieden, en informatieve video's over behandelingen en zelfzorg. Positieve ervaringsverhalen van patiënten en therapeuten bieden herkenning en hoop, terwijl ontspannende content zoals meditatieoefeningen en natuurbeelden bijdragen aan het welzijn van de patiënten.

Meer informatie
ggz narrowcasting

Trainingen en workshops

Trainingen en workshops

Kondig met narrowcasting aankomende trainingen en workshops aan. Dit kan variëren van mindfulness- en assertiviteitstrainingen tot creatieve therapieën zoals kunst en muziek. Ook bewegingssessies zoals yoga en educatieve workshops over geestelijke gezondheid kunnen worden weergegeven. Deze content vergroot het bewustzijn en de zichtbaarheid van de beschikbare trainingen en workshops binnen de instelling. Ook is het mogelijk om een QR-code toe te voegen, die bezoekers direct naar een website leidt voor meer details over de trainingen en workshops.

Meer informatie

Welke informatie kan op de schermen worden getoond?

Het verbeteren van de gastvrijheid, het welkomstgevoel en de betrokkenheid binnen GGZ-instellingen wordt mogelijk door tijdig en op de juiste plaats relevante informatie te verstrekken. Spark maakt het mogelijk om doelgericht informatie te tonen op schermen, enkele voorbeelden zijn:

  • Organisatiebrede en afdelingsspecifieke informatie.
  • Tips en adviezen over welzijn en mentale gezondheid.
  • Bewegwijzering en vluchtroutes in geval van nood.
  • Positieve verhalen van voorgaande patiënten. 
  • Quotes om te inspireren en motiveren.
  • Aankomende trainingen en workshops.
  • FAQ's, denk aan antwoorden op vragen over behandelingen of bezoektijden.
  • Regionaal of landelijk nieuws, weer en verkeersinformatie.
  • Actuele wachttijden per afdeling of voor specifieke behandelingen.
  • Het tonen van dagprogramma's, bijvoorbeeld een overzicht van therapiesessies en activiteiten.
Meer informatie

Call to action

Benieuwd wat we voor jouw zorginstelling kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Boek een demo

Of, boek een gratis demo

Boek een demo